Николина Атанасова

Име: Николина Павлова Атанасова

Откъде си? София

С какво се занимаваш? С музика, пиша песни и текстове към тях, до момента имам 5 авторски парчета - едно на български, останалите на английски и един дует с вокалиста на група "Екзитус" - Миша Илиев. Също така работя като видео монтажист и като преподавател по английски език.

Защо реши да участваш в "Гласът на България”? За да се преборя с вътрешните си страхове и да добия опит, какъвто вярвам, че само на такава сцена и при такива условия може да бъде придобит.

Какво/Кого слушаш в момента? (любимите в момента изпълнители, групи) Не слушам конкретен изпълнител или група. Като стил - предимно поп-рок, харесвам групи като Toto, Led Zeppelin, Whitesnake, Journey, Bon Jovi, българските група Sevi, 7edem, Сигнал, БТР и ФСБ и изпълнители като Skunk Anansie, Joe Cocker, Pink, Christina Aguilera, Adele.

Какво/кого слушаш винаги? (вечните любими изпълнители, групи) "Toto" и "Bon Jovi"

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Хм... в различни моменти от живота ми няколко парчета са били сякаш писани за мен. Една от тях е "Family Portrait" на Pink, "Hurt" на Кристина Агилера", "When Love and Hate collide" на Def Leppard, "The reason" на Hoobastank, както и "Make a Memory" на Bon Jovi. :)

С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време? Интересни хобита, спорт, колекционерство и т.н…

Имам си една луда приятелка, с нея въртим заедно километри пеша, от Младост до центъра и Централна гара, от Борово до Попа и т.н. Също така обичаме много да ходим по планините, обикновено се качваме на Драгалевци и от там цял ден пеша до Черни Връх, после обратно надолу :) Също така се занимавам и с китара когато имам време...е, не мога да кажа, че свиря хубаво, но ми доставя голямо удоволствие...особено много се радвам на музикантските купони, които си правим с моите приятели...по цял вечер седим, свирим и пеем...едни от най-хубавите ми моменти са това, а и приятелите ми са уникални хора и жестоки музиканти, всички, до един :)

Какво би изпълнил/а на финала? Не зная... може би нещо, което отговаря на емоционалното ми състояние на този бъдещ етап от живота ми :) 

НИКОЛИНА ОТПАДНА ОТ ШОУТО СЛЕД ВТОРИЯ КОНЦЕРТ НА ЖИВО! ЖЕЛАЕМ Й УСПЕХ!