#Гласът зад кадър, епизод 38: Последни битки

Ето че дойде и време за последните вокални двубои в "Гласът на България", които бяха вулкан от емоции! Станахме свидетели на истинска борба за оставане в предаването. 

Първи на сцената се качиха Александра и Георги от Отбор Камелия. Тяхната битка беше много зареждаща, а Камелия избра Георги за победител. 

Борис и Тодор са двама опитни изпълнители, които дадоха всичко от себе си в оспорван двубой. “Тодоре, ти си просто роден за сцена!” каза Мастъра и избра именно рокаджията да продължи напред.

Невена и Христиана от Отбор Михаела са млади и талантливи момичета. Михаела не беше напълно доволна от тази битка, но все пак избра Христиана за победител. 

Нели и Марта много ни зарадваха. На Графа му беше трудно да избере коя от двете да продължи, но послуша сърцето си - Марта остава в неговия отбор.

Битката на Тино и Стела беше много яка, като от филм или мюзикъл, както каза Лечев. Техният ментор Камелия избра Тино за победител в двубоя. 

Пирина и Антон пяха любимата българска песен "Зайди, зайди." Публиката и треньорите бяха на крака, а Иван Лечев се просълзи. Победител може да е само един и това този път е Антон. 

Това бяха последните вокални двубои за този сезон. Следва изцяло нов етап - нокаути. Очаквай още много изненади и в "Гласът зад кадър".