#Гласът зад кадър, епизод 25: Край на кастингите

Кога минаха 6 седмици? Ето че дойде и време за края на кастингите на тъмно. Виж кои са последните попълнения в отборите на нашите треньори и какво споделиха те пред Елина. 

Свирейки на пиано, Мартина открива последния кастинг на тъмно за сезона с магнетичното си изпълнение на A Song For You. Графа, Михаела и Камелия се влюбват в таланта на Мартина, я тя избира да продължи напред в Отбор Графа. 

Роберто изразява себе си чрез музиката. Мечтае да е харесван изпълнител и скоро да издаде албум с авторски песни. Излиза на сцената заедно със своя верен приятел - китара и си печели мястото в Отбор Михаела с изпълнението на Do I Wanna Know на Arctic Monkeys. 

Студентът по право Борис изпълни страхотния хит на Любо Киров - "Още от теб" и избира Отбор Лечев. 

Музиката е всичко за 24-годишния клавирист Антон Гюров от град Средец. На сцената на #Гласът той показа, че е и страхотен вокалист. Свирейки на пиано, той изпълни "Джелем джелем" и успя да смае всички треньори, та даже и направи неочакван избор - Отбор Лечев. 

18-годишната Моника развълнува сцената на #Гласът с версията си на Your Song - Rita Ora. Всички, без Иван Лечев, който е запълнил отбора си, се обръщат. Камелия е използвала своя блок бутон за Михаела, но стратегията й не проработва, защото Моника избира Отбор Графа. 

Чаровната пловдивчанка Александра работи на клубната сцена из цялата страна. За нея Гласът е следващото предизвикателство в музикалната й кариера. С изпълнението си на 7 Years на Lukas Graham Александра си спечели последното място в Отбор Камелия. 

Славица Ангелова е на 17 години, от Струмица, Македония. Винаги е мечтала да пее на голяма сцена. Надява се Гласът да е нейният шанс да изненада публиката и треньорите и да покаже какво може. Зареждащото й изпълнение на What's Up - 4 Non Blondes. кара Михаела да натисне червения бутон и да вземе Славица като последен участник в своя отбор. 

Последния епизод от кастингите на тъмно завършва със супер зареждащото изпълнение на четиримата ни треньори. Очаквай ни и следващата неделя, когато започват вокалните двубои!

Имаш ли си фаворит вече? Ела и ни сподели във Facebook и Instagram: @glasatnabulgaria 

До скоро!