#Гласът зад кадър, епизод 21: Почти запълнени отбори

Кастингите на тъмно са към своя край и след шести епизод на „Гласът на България“ останаха съвсем, съвсем малко свободни места в отборите на нашите треньори. Виж какво споделиха продължилите напред пред нашия V-Reporter Елина. 

Със своите невероятни певчески способности 17-годишната ученичка от Силистра Владилена Тодорова, спечели мястото си във вокалните двубои, като част от отбора на Графа.

18-годишната фокусничка Деница Петрова накара и четиримата треньори да се обърнат със своето докосващо сетивата изпълнение. Деница също реши да се довери на Отбор Графа. 

В отбора на Михаела към вокалните двубои продължава и 34-годишният готвач Георги Терзиев. Георги беше донесъл торта на треньорите. Гледайте утре новия епизод на #Гласът зад кадър, за да разберете дали Елина успя да я открие. 

В Отбор Камелия към вокалните двубои продължава и 20-годишната Стела Гурцилиду.

Със своето изпълнение и едва на 15 години Невена Александрова от Пловдив успя да заслужи мястото си в отбора на Михаела. 

22-годишният музикант от Варна Тино Хаджиев успя със своя уникален глас да накара трима от треньорите да се обърнат и да го пожелаят в своите отбори. Той избра да продължи напред в Отбор Камелия. 

Фолклорното изпълнение на 21-годишната Пирина Христова обърна столовете на мъжката половина в треньорския състав на „Гласът на България“, а тя избра отбора на Иван Лечев. 

Продължавай да следиш #Гласът зад кадър, за да научаваш всичко, което се случва в бекстейджа на предаването. 

До скоро!