Мадлен Ковачева

Име: Мадлен Петрова Ковачева

Откъде си? От Стара Загора

С какво се занимаваш? Студентка съм в Нов Български Университет със специалност "Поп и джаз пеене"

Защо реши да участваш в "Гласът на България"? Реших да участвам, защото обичам музиката, искам да постигна мечтата си, а всеки изпълнител има нужда от своя първи, начален тласък нагоре... и мисля, че моят е точно тук - в "Гласът” !

Какво слушаш в момента? (любими в момента изпълнители и групи) Може би съм прекалено ненаситна за нови и нови уникални гласове, затова рядко се спирам на един изпълнител или група, слушам много разнообразна музика... най-вече балади.
Разбира се, имам си и фаворити, те непрекъснато се сменят и се появяват нови, мога да спомена някои от тях като Jessie J, пред чийто диапазон и техника се прекланям, Ед Шийран (Ed Sheeran), който прави едни от най-уникалните чувствени балади, Аарън Люис (Aaron Lewis) - вокалистът на група Staind, който има много специфичен тембър с разтърсваща сетивата ми дрезгавина, също така в момента доста слушам и Джеймс Артър (James Arthur), който е един истински артист, който може да вземе всяко едно парче и да го направи в пъти по-добро от оригинала, променяйки го и влагайки толкова много емоция...

Какво слушаш винаги? (вечните любими изпълнители, групи) Кристина Агилера, Нора Джоунс, Ета Джеймс, Адел, Ейми Уайнхаус - това са все имена дали толкова много за музиката в целия свят.

Има ли песен, която сякаш е писана за теб и коя е тя? Песен, написана сякаш за мен, може би има или ще има, но не мисля, че съм я открила все още.
Какво обичаш да правиш в свободното си време? През свободното си време обичам да бъда с хората, които обичам, да се разхождам сред природата, определено съм дете на слънцето, обичам да се изгубвам в YouTube в търсене на нови гласове и музика, която се появява всеки следващ ден!

Какво би изпълнила на финала? За финала, до който се надявам да стигна, не е дошъл моментът, в който да избера песен, това ще се случи спонтанно в процеса на шоуто, опознавайки предпочитанията на публиката, защото тя е най-важна! 

МАДЛЕН ОТПАДНА ОТ ШОУТО СЛЕД ТРЕТИЯ КОНЦЕРТ НА ЖИВО! ЖЕЛАЕМ Й УСПЕХ!