Треньорите в "Гласът на България": Сезонът беше невероятен, такъв ще е и финалът

Часове ни делят от големия финал на седми сезон на "Гласът на България". Осем изключителни вокални таланти бяха избрани за финалисти, които ще се борят за наградата от 50 000 лева.

Графа, Иван Лечев, Камелия и Михаела Филева споделиха, че изключително много се вълнуват за шоуто довечера и вече нямат търпение.

"Гласът на България" всъщност е един от много малкото музикално риалити предавания, в които всички до един са пеещи. Още от първия кастинг селекцията е такава, че се явяват само хора, които имат истински талант. Със сигурност има хора, които не са в осмицата, но заслужават да бъдат сред финалистите. Това е вън от всяко съмнение. Но въпреки това гледахме един невероятен полуфинал. Това може би са най-готовите за голямата сцена изпълнители от този сезон на "Гласът на България", споделя Михаела Филева.

"Тази година има надграждане и половината от изпълнителите свирят на инструменти. И то свирят много добре. Това не се е случвало в предишни сезони. Голяма част от тях пишат и музика, което е страхотно. Имат и авторски песни", разказва Графа.

Камелия призна, че тази година много от изпълнителите стоят уверено на сцената, показват характер, поведение - сякаш имат голям опит зад гърба си. Докато в предните сезони участниците са били са уплашени, по-лутащи се.

Гласуването тази вечер на големия финал ще бъде по нов регламент. За първи път и четиримата треньори ще се борят с по един участник, а не както досега. Може да гледате финала на "Гласът на България" на живо по bTV и онлайн на https://glasat.btv.bg/ чрез 360-градусова камера.