Камелия: Не вярвам в късмета и суеверията

Уникален нов сезон обеща треньорът в най-голямото музикално риалити „Гласът на България“ Камелия. Предаването стартира на 18 февруари от 20:00 ч. по bTV, а петото му издание се заканва да разбие всички досегашни представи.

„Битката ще е жестока“, зарече се и Камелия. Тя е категорична, че предстои голямо шоу, защото треньорите ту са като една бойна единица, а в същото време и като четири оръдия, които гърмят. „Направо си скубем косите този път, Влади Ампов – Графа, например, ползва всякакви средства, за да обезглави мен и Поли Генова. С Иван Лечев пък имат някакъв мъжки толеранс и ние, жените, много си патим от него“, издаде Камелия в студиото на „Тази събота и неделя“ по bTV. Тя сподели, че е доста емоционална в търсенето на новия „глас на България“. За титлата кандидатстваха 3000 участника, а в първите епизоди ще бъдат показани над 100 от тях, които стигат до кастингите на тъмно.

„Сезонът е динамичен, емоционален, много различен. Има нова убийствена сцена, свежи детайли. Това е една много професионална, музикална, гениална приказка“, разказа още Камелия. Тя добави, че за нея, като треньор, най-важен е специфичният тембър, а когато усети чувственост и емоция в гласа, е готова на всичко, за да поведе участника към финала.

Макар и провокативна на сцената, Камелия сподели, че в личния си живот е романтична и отдадена само на един мъж вече 20 години. Когато любовта й с Цветин започва, тя е на 26 години, а той – едва на 19. „ В живота, когато срещнеш сродната си душа, нещата просто се случват“, обясни тя.

Историята на любовта им е повече от интересна. Камелия го помни от малък и когато се прибира от Швейцария, където работи една година, го вижда пораснал. Влюбва се в него, въпреки дилемата редно ли е да има връзка с по-млад мъж. След това Цветин отива в казарма, а Камелия го чака, докато прави първите си стъпки на голямата сцена. „Той беше гвардеец, стоеше пред Президенството и аз минавах, познавах го по кривите крака и му махах отдалече, а той нямаше право да мърда“, разказа тя.