Графа: В края на годината трябва да се появи нов албум

"В края на годината трябва да се появи нов албум. Имам много красиви песни, ще има и няколко дуета" - издава музикалните си планове Графа в студиото на "Тази сутрин". 

В новата си песен "Химера" той демонстрира още по-широк гласов диапазон. Макар че е утвърден музикант, Графа продължава да ходи на уроци по пиано и занимания с вокален педагог. 

"Всички изпълнители навън си поддържат техниката и учат нови неща, защото това е мускул – както се тренира за бицепси, така и за добрата форма на гласа трябва. Аз използвах тази половин година, за да усъвършенствам уменията си." 

"От 20 години записвам в собственото си студио и искам да добавям нови нюанси в гласа си. Слава богу, още откривам такива!" - разказва още той за работата си по парчето. 

Освен широк гласов диапазон, в клипа към "Химера" Графа демонстрира и още по-добра физическа форма. Признава, че я поддържа с бокс и фитнес. 

За поредна година Графа ще е жури в музикалния формат „Гласът на България“. На хората, които още се колебаят дали да се запишат за кастингите, той каза:

„Запишете се, защото това е едно приключение и нещо уникално в българския телевизионен ефир.“