Представяме ви: отбор Поли Генова!

Поли Генова е най-младият член на треньорския ни екип. Това обаче в никакъв случай не я прави ментор за подценяване! Със завидния си опит по българските и европейските сцени, Поли със сигурност има на какво да научи 12-те късметлии, които попаднаха в отбора й. А ето ги и тях:

Явор Велчев първи се присъедини към отбор Поли Генова. Той впечатли с уникален тембър и рутина. За разлика от него, Александър Иванов е млад талант и не разполага с такъв опит. Въпреки това, той се справи великолепно и зае второто място в отбора. От там нататък се намесиха дамите.. Първа от тях беше Паулина Горанов, която показа модерен стил. Изглеждаше, че Мария Димова също ще изпее нещо от световните класации, но тя порази сцената с великолепно изпълнение на народна песен! С нежното си пеене Ирена Куцарова зае следващото място в отбора на Поли, а малката Ива Тодорова стана абсолютна любимка на зрителите с алтернативния си стил! Още една убийствена певица намери място в този отбор - Сара Сюзет, която остави без дъх публиката. Маргарита и Емилия Инчеви пяха прекрасно заедно и станаха първия дует в отбора на Поли. А за Деа Майсторска попадането в този отбор беше като завръщане у дома. Момчето с глас като на Джо Кокър -Асен Владимиров осигури още мъжко присъствие сред 12-те състезатели в отбора. Последните места бяха заети от изключително музикалната Йоана Маринова и артистичната Никол Ризова.

 

Със сигурност много различни изпълнители. Всеки един от тях с уникален стил - предпоставки за легендарни битки! Не пропускайте да ги видите в "Гласът на България" - неделя 20:00 часа bTV!