Христо и Митко - фаворити още от появата си!

"Ей сега каква битка между треньорите започва.." - това каза нашият водещ Павел след изпълнението на първия дует в историята на предаването - Христо и Митко. Когато казваше тези думи обаче Павката дори и не подозираше колко е прав!

Какво ли не сме виждали на сцената на "Гласът на България".. Но до този момент треньори не бяха влизали във физически конфликт за участници! Ето че и това се случи в новия сезон 4. По принцип мирната и доста лежерна песен "Уморени крила" едва ли би породила агресивни чувства у някого.. Но след като на сцената на кастингите на тъмно я изпълниха Димитър Атанасов и Христо Младенов, ситуацията се нажежи до краен предел!

Представете си колко брилянтно трябва да бъде едно изпълнение за да накара професионалисти с дълъг опит и завидна кариера като Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия да изпаднат в абсолютен екстаз? Победител в борбата за дуета излезе Иван Лечев!

Можете да видите ето тук какво сътвориха момчетата! А сега малко повече за тях..

Димитър Атанасов е роден в Бургас. Свири на пиано още от най-ранна детска възраст, а след това учи пеене при популярната вокална педагожка Алис Боварян. Освен изпълнител той е и композитор, аранжор..

Христо Младенов пък е виден представител на град Троян. Той може да се похвали със завидни успехи, като вече е бил и на сцената на "Гласът на България" - полуфиналист от втори сезон!

Двамата заедно вече имат успехи - втора награда от "Бургас и морето" с авторската им песен "Нищо не е същото". Христо и Митко могат да се похвалят с още много награди, участия на фестивали и телевизионни предавания.

Музикантите на които се възхищавата са гиганти на световната сцена като Depeche Mode, Queen, Coldplay дори и изключителната българска група Jeremy?.
 
Чакаме с нетърпение следващите им изпълнения и пожелаваме много успех на Христо и Митко, наречени от Павел "Дует Машини"! Първият дует в историята на "Гласът на България"!