В епизод 5 на "Гласът на България" очаквайте...

Досега кастингите "на тъмно” в "Гласът на България” доказаха, че никак не е лесно да впечатлиш треньорите само с гласа си. Това не важи, естествено, за онези, които наистина имат талант. В петия епизод на хитовото музикално шоу изборът на Данчо Караджов, Преслава, Вики и Миро става все по-труден, защото свободните места в отборите им намаляват, а кандидатите с впечатляващи гласове – не.

Още няколко талантливи певци ще сбъднат мечтата си да станат част от "Гласът на България". Един от изпълнителите в предстоящия епизод ще изненада всички с атрактивното си поведение. Дали обаче използването на всевъзможни артистични средства ще му помогне да си осигури място в шоуто или това ще подразни треньорите?

Преслава ще продължи бавно, но методично да попълва отбора си, а Вики ще има възможността да вземе в тима си човек от своя роден край. Дали обаче ще го направи?

Друг участник пък изправя един срещу друг Данчо Караджов и Миро. Защо рокаджията от "Сигнал” застава твърдо зад избора си, въпреки критичното мнение на колегата му?

Гледайте епизод 5 на шоуто на 25 февруари от 21ч. само по bTV!