Участници от Гърция, Израел и Русия щурмуват сцената на "Гласът на България"

Седмица преди финала на кастингите на тъмно в сезон 2019 на най-гледаното музикално шоу у нас за място в отборите на треньорите ще се борят таланти от различни държави и с нестандартни професии. На сцената на „Гласът на България“ ще се качи най-младата фокусничка в света, чиято изключителна житейска история ще трогне журито и зрителите. Дали артистичният й талант ще е достатъчен, за да сбъдне мечтата си да се занимава с музика и ще получи ли шанс да направи фокус в шоуто, ще стане ясно в неделя вечер, в 20 часа, по bTV.

Отборите на треньорите постепенно се запълват и борбата между членовете на журито става все по-ожесточена. В шести епизод зрителите ще станат свидетели на битка между Камелия и Графа, която фолк дивата започва ядосана, че Влади Ампов печели лесно едни от най-добрите участници.

Дали сезон 2019 ще бъде годината на „Отбор Графа“, както самия той заявява, и какви са шансовете за победа на най-новия член на журито – Михаела Филева? Поредната порция вокални изпълнения в неделя вечер ще приближат феновете с една крачка напред в отговорите на тези въпроси. Междувременно изпълнение на баладата „Дори да простиш“ ще върне Графа назад във времето, когато създава песента и малко след това преживява нещастна любов.

Професионален готвач ще изненада журито с десерт, направен от него, а участник, който идва в България от една от най-студените точки в света – планината Урал, ще сподели защо нарича страната ни своя „втори дом“ и лесно си се продуцира музика в София.

Младо момиче, кръстено на красива българска планина, ще влезе в „Гласът на България“ с надежда да популяризира фолклора ни и да помогне на младите хора да го преоткрият. 

Как се справят новите попълнения в отборите на треньорите със седмичните предизвикателствата на V-Reporter-a на шоуто и защо харизматичният Митко Алексиев посвети серенада на Елина Марковска? Гледайте дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“, където тази седмица на въпросите на водещата Елина Марковска отговаря двукратният носител на короната Иван Лечев.