Тази седмица „Гласът на България“ по изключение е в събота от 22:00 ч. по bTV

Емблематични парчета на Весна Змиянац, Михаела Маринова, Demi Lovato и други световни звезди ще звучат зашеметяващо от голямата сцена на „Гласът на България“ в новия, специален епизод на шоуто, който по изключение тази седмица ще бъде в събота, 1 октомври, от 22:00 ч. по bTV.

По-кратък, но с още повече вълнуващи гласове и истории, епизодът в събота ще започне със силно рок изпълнение, което ще предизвика широки усмивки в залата и най-вече върху лицето на Мастър Лечев! Той обаче ще се окаже блокиран от „добронамерен“, хитър, млад колега и ще изпусне почти сигурно, ценно попълнение в отбора си. Съревнованието за най-интересните гласове между Любо Киров и Иван Лечев ще става все по-отявлено, но и забавно с всеки следващ участник, а често развръзката ще е в полза на някоя от двете очарователни дами в треньорския състав. В разгара на надпреварата между Лечев и Любо, двамата неочаквано ще се окажат заедно на сцената с весела, обща импровизация на абсолютно неповторимо парче. DARA или Галена ще ги аплодират бурно и ще ги подкрепят музикално от местата си.

Деветият сезон на „Гласът на България“ ще се окаже в „година на предизвикателства“ за някои от героите на епизода, за други ще е „най-подходящото място, за да покажеш какво можеш“, „сбъдната мечта“ за трети и дори „съдбоносно решение“ за някои от участниците.

В събота вечер в музикалното шоу ще се явят не само нови гласове, но и вече познати от сцената му лица. Няколко сезона и години след първото си явяване, „един от най-оригиналните тембри“, както ще го определи Любо Киров, ще се завърне в „Гласът на България“ много по-различен, опитен и осъзнат, но и леко по-притеснен.

Идвам, за да покажа какво съм научил след първото си стъпване тук и да покажа, че мога много повече“, ще заяви той.

Без никакво притеснение обаче, на голямата сцена пред цяла България, мощно ще отпусне глас участник, които никога досега не e стъпвал на сцена. Той без колебание ще накара треньорите да се обърнат на мига и да отбележат качествата и потенциала му. В съботния специален епизод няма да липсват и чуждестранни участници, които ще разтърсят с историите и майсторските си изпълнения всички в залата и пред екраните.

В официалния ден за размисъл, изборът за добро настроение, забавление и страхотни емоции пред екрана е новият епизод на „Гласът на България“. Гледайте го в събота от 22:00 часа по bTV, а всичко което се случва с треньорите и участниците зад кулисите на шоуто, можете да следите на www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.