Спечели третата двойна покана за петия концерт на живо

Докато едни празнуват Деня на труда, втори се трудят на Деня на труда, трети – вие, имате възможност да си спечелите двойна покана за петия концерт на живо и да празнувате с „Гласът на България“ предстоящия Гергьовден.

Преди да обявим новото условие в играта, да честитим на vili4ka94 – това е името на победителя от вчера. Той/Тя (предполагаме Тя) ще получи имейл с информация как ще си получи наградата.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (пета) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за петия концерт на живо, който предстои на 6 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта във третия ден на петата седмица на играта – 1 май:

В коментарите под една от галериите сме скрили информация за елиминациите, на които станахме свидетели снощи – 30 април. Открийте галерията и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 5 ДЕН 3:

Елиминациите след четвъртия концерт бяха много оспорвени!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!