Спечели двойна покана за първия концерт на живо!

Концертите на живо наближават и това означава само едно: крайно време е да ви дадем възможност да станете част от публиката на шоуто и то напълно безплатно! Е, ще трябва да се потрудите малко!

От днес - 1 април, всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (първа) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за първия концерт на живо, който ни предстои съвсем скоро!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в първия ден от първата седмица на играта:

В коментарите на едно от ВСИЧКИ видеа в секцията "Отбор Миро" (във ВИДЕО) сме скрили информация за Ивайло Донков от отбора на Миро! Първият, който открие видеото и сподели линк към него в коментарите под този текст, печели двойна покана за първия концерт на живо!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:
ИГРА СЕДМИЦА 1 ДЕН 1:

Иван Иванов от отбора на Стефан Стефанов обича да играе казачок!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!