SIMPLY THE BEST в изпълнение на четиримата треньори дава старт на празничния сезон 10 на „Гласът на България“ в неделя, 10 септември, точно 20:00 ч. по bTV

Наближава дългоочакваният старт на 10-ия сезон на „Гласът на България“ по bTV, който тази година ще бъде по-силен, емоционален и завладяващ от всеки друг път досега! Той ще стартира ударно на 10 септември (неделя) от 20:00 ч. със специално общо изпълнение на DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев! Звездните треньори ще изпълнят емблематичния хит на кралицата на рок музиката Тина Търнър „SIMPLY THE BEST“ и ще отпразнуват подобаващо старта на десетото издание на най-обичаното и позитивно музикално шоу по bTV. С бляскавото си изпълнение те ще отдадат почит към вечната дива, която напусна този свят наскоро, и ще поставят гръмко начало на един от най-силните сезони в историята на „Гласът на България“ досега – с изключително разнообразие от гласове и участници, с невероятни житейски истории, със страхотни изпълнения и прекрасна музика, с много изненади и неочаквани обрати и истинско позитивно шоу за всички пред екраните в неделната вечер.

Още в първия епизод за сезона на сцената ще се явят толкова ярки и завладяващи гласове, че треньорите, които са страхотни приятели помежду си, бързо ще проявят опитния си слух, а някои от тях направо ще се възползват от новия СУПЕР БЛОК БУТОН. Той дава възможност на всеки от треньорите да блокира този от тях, който смята за своя най-голяма заплаха в привличането на даден глас към отбора си, а Миро ще е един от тези, които ще усетят новото правило на гърба си още тази неделя. Това обаче няма да помрачи настроението на поп певеца, а напротив – той дори ще скочи на сцената между отделните участници, влизайки артистично в ролята на великия Фреди Меркюри, изпълнявайки “I Want You Break Free” на QUEEN.

Уверено, с широка усмивка в „Гласът на България“ ще дебютира и Мария Илиева, която още в неделя без колебание ще „грабне момента“ като най-неочаквано за всички в залата ще изнесе пред един от участниците истински професионален мастър клас на живо и то от най-висока класа.  

Най-младият треньор в шоуто – изключителната DARA, която изведе до финала последната победителка в „Гласът на България“ – Жаклин Таракчи, ще направи една много специална изненада на най-опитния и с цели три победи досега в родното издание – легендарния Иван Лечев. Мастърът няма да сдържи емоциите си от неочаквания жест и с усмивка ще възкликне: „Не е честно пак да ме разревавате“.

По една специална изненада ще има за всеки от треньорите в епизодите от кастингите на тъмно, издават от екипа на предаването, а целият сезон ще премине под знака на изненадите и за самите участници, много от които ще разбират по неочакван и интересен начин, че ще бъдат част от „Гласът на България“.

Десетото издание на обичаното музикално шоу обещава още повече позитивни емоции, страхотно настроение и забавление, и невероятна селекция от гласове и участници. Не пропускайте старта на сезона на 10 септември от 20:00 ч. по bTV, а всички новини за треньори и участници следете в каналите на предаването в социалните мрежи и на glasat.btv.bg.