Сълзи и дилеми на сцената на „Гласът на България“ на Великден

Навръх Великден зрителите ще станат свидетели на емоционална развръзка и трудни избори за треньорския състав в „Гласът на България“ по bTV. Трети епизод от вокалните двубои в най-гледаното шоу ще сблъска 12 участници, които са готови да дадат всичко от себе си, за да продължат участието си в най-гледаното музикално шоу у нас. На 29 април в 20 часа Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще изберат кои шест дуета да премерят сили на сцената и след изпълненията им ще се сбогуват с част от талантите си.

В неделя вечер възможност за кражба на участник от друг отбор ще имат само Иван Лечев и Михаела Филева. Но дали на сцената ще се появят таланти, които да заслужат трансфера си в друг отбор или двамата треньори ще запазят правото си на кражба за последния епизод от вокалните двубои?

Най-новият член в треньорския състав ще избере да направи титаничен мъжки дуел между двама 27-годишни изпълнители с различен опит и гласови възможности, които ще получат ценни съвети от гост-треньора си Орлин Павлов.

В отбора на Иван Лечев един срещу друг ще застанат двама участници, които вече имат опит от предишни сезони на шоуто у нас и в чужбина, а Камелия ще избере песен на екстравагантната певица Пинк, за да изпита вокалните и артистични заложби на две актриси, които мечтаят да се занимават с музика.

Поставена пред трудно решение – да избира между двама еднакво талантливи изпълнители, Михаела Филева ще изживее изключително емоционално раздялата с един от тях. Поп звездата ще реши да избере по-устойчивия на сценично напрежение участник и ще приеме тежко раздялата с дуетната му половинка. Дали сълзите в очите на Михаела ще разчувстват колегата й Иван Лечев дотолкова, че да спаси участника, за когото страда, като го покани в отбора си?

Гледайте трети епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ на 28 април, неделя, от 20 часа, по bTV.