Преслава и Анелия за първи път в дует на сцената на "Гласът на България"

Тодор репетира за третия концерт на живо

Утре - 22 април, точно в 20:00 часа по bTV започва третият голям концерт на живо в най-обичаното музикално шоу - "Гласът на България”. Дванадесет участника, по трима от отборите на Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро, се подготвят да стъпят за втори път на голямата сцена, за да докажат таланта си пред стотиците зрители в залата и милионите пред екрана.

Третият концерт ще предложи на публиката невероятно шоу, гост- звезди, музиканти и много модерни балетни изпълнения. Специално за зрителите на "Гласът на България” две от най-популярните изпълнителки - треньорът в "Гласът на България” Преслава и Анелия, ще запеят заедно в дует за първи път именно на сцената на музикалното състезание.

И докато актрисата Яна Маринова по същото време ще участва в постановката "Смях в залата” в Театър „Българска армия”, Петя Дикова ще заеме нейното място на сцената на "Гласът на България" само за този концерт.

Един изпълнител от всеки отбор, който по време на третия концерт събере най-висок зрителски вот, ще продължи напред в състезанието, а останалите двама ще застанат един срещу друг във вокален двубой, по време на специалния епизод на "Гласът нa България” във вторник.

Как са се подготвили участниците за второто си излизане на голямата сцена? Какво ще изпълнят Преслава и Анелия заедно в "Гласът на България” и към чие парче ще даде мощна подкрепа духовият оркестър "Братя Ангелови”? – всичко това зрителите ще видят утре, от 20:00 часа в третия голям концерт на живо в "Гласът на България” по bTV.