Последни вокални двубои на ринга на "Гласът на България"

"Те са гладиатори, а сцената е тяхната арена!“ - така водещият Мартен Роберто ще даде старт на последните вокални двубои в "Гласът на България“. На 1 април от 20:30 ч. по bTV зрителите ще разберат кои таланти ще заемат последните места в отборите за концертите на живо.

Битките ще бъдат безмилостни, а разнообразието от музикални жанрове ще премине от рокендрол класика, през красотата на българския фолклор до някои от неостаряващите световни поп парчета.

Кои от талантите ще поемат по пътя към къщи и кои категорично ще завяват, че са родени за голямата музикална сцена? Дали дамата на Миро ще се пребори с конкуренцията и защо Преслава ще се опита да се превъплати в ролята на „лошата учителка”?

След този епизод, в който ще се състоят последните музикални двубои в "Гласът на България”, всеки треньор ще има по 10 участника своя отбор. По правилата на шоуто обаче, на живите концерти те трябва да бъдат по 8. Какво ще последва в шоуто във вторник и как някои от участниците ще трябва да се борят до последно за оставане в "Гласът на България", зрителите ще видят в епизода на 2-ри април от 20:30 ч. по bTV.