Оригиналният изпълнител на „Стари рани“, украинка, избягала от войната и психолог от Перу спретват екшън епизод на „Гласът на България“ в неделя

В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в „Гласът на България“ - кастингите на тъмно, конкуренцията между треньорите DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев става все по-оспорвана и забавна. В неделя вечер по bTV зрителите ще станат свидетели на не едно и две отмъквания „под носа“ на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция често ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. Енергичната DARA ще се окаже блокирана от „милите си колеги“, но това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния отбор, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде изненадана от срещата си с него и избора му на песен.  

Предстоящият епизод на „Гласът на България“ в неделя от 20:00 ч. по bTV ще предложи истински екшън за зрителите с най-неочаквани истории и изпълнители. Само част от участниците, които ще стъпят на сцената са: оригиналният изпълнител на шлагера „Стари рани“ в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с емоционален разказ, който ще завърши с поклон към българския народ и вълнуващо изпълнение на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи страстите с известен латино хит. Двама влюбени ще се изправят изненадващо един срещу друг в шоуто, а вокален педагог ще изпълни мечтата си да се „завърне“ към истинската емоция от живото изпълнение на сцена под съпровод на страхотния бенд на „Гласът на България“. Качествени гласове, които вече са били на голямата сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и готови за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в любимото музикално шоу по bTV за радост на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе изненадан, докато гледаше в публиката, че ще вземе участие в музикалната надпревара.

На пропускайте новия екшън епизод на „Гласът на България“ в неделя, а всички новини за звездните треньори и участници, както и забавните епизоди на „Гласът зад кадър“ – следете на www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.

Следващият уикенд епизодът на „Гласът на България“ ще се излъчи по изключение в събота, на 1.10.22, в деня преди парламентарните избори.