Мегазвездата Сара Брайтман се срещна с участници в "Гласът на България" (СНИМКИ)

Световната музикална и театрална знаменитост Сара Брайтмън изнесе вчера - 12 ноември, разтърсващ концерт в София. Първото представяне пред родна публика на музата на Андрю Лойд Уебер бе истинска наслада за феновете на най-продаваното женско сопрано в света.

Сара Брайтман бе и голямата изненада за част от участниците в най-гледаното музикално шоу у нас "Гласът на България". Минути след приключването на грандиозното шоу Сара Брайтмън се срещна зад кулисите ексклузивно с 9 от изпълнителите в шоуто. Освен автографи и снимки с всеки един от тях, звездата им даде и няколко ценни съвета за света на голямата сцена и уменията, които трябва да развият, за да имат успешна кариера. Дали участниците ще ги приложат, предстои зрителите на bTV да разберат в предстоящите концерти на живо.     

И докато едни от участниците се забавляват, други тръпнат в очакване да разберат своята съдба след концерта на 9 ноември, когато на сцената излязоха и останалата част от участниците от отборите на Миро, Наско, Десислава и Орлин Горанов.

На 14 ноември от 21:30 часа първи своята съдба ще научат четиримата участници от отбора на Миро. Какво ще отреди съдбата на Християна Дънкова, която изпълни хита на Jessie J, Ариана Гранде и Ники Минаж – "Bang Bang", на Зоя Мутишева, която успя да представи таланта си по различен от очакванията начин с песента на Ishtar – "Last Kiss", Ивелина Долапчиева, която пя на френски, и Лазар Кисьов, в чието изпълнение се включиха Мартен и Електрик Форс Крю, зрителите ще видят в петък вечер.

Веднага след тях Крум Филипов, Мариета Петракиева, Мария Маринова и Ати Молова от отбора на Наско ще чуят присъдата на зрителите и на своя треньор. Ще оцелее ли единственият мъж в отбора на рокаджията, ще има ли съдбата на Лайза Минели изпълнителката на "Maybe This Time" в шоуто - Мариета Петракиева, ще успее ли Ати Молова да качи на обувки с висок ток своя ментор, ако остане в шоуто, и ще се радват ли още на изпълненията на нестандартната Мария Маринова зрителите, ще разберем утре вечер - 14 ноември, по bTV.

Трета в най-неприятната част от шоуто пред своя отбор ще се изправи Десислава. Ще остане ли фенът на рока Тихомир Цонев в отбора на Деси или предимство ще имат Кристина Иванова, която разплака Десислава, Селим Миров, който изпълни берберската песен "Ya Rayah" в акомпанимент на духов оркестър, и Виктория Пенева, която представи своя интерпретация на песента "Както преди" - зрителите ще решат на 13 ноември.

Най-голямо ще бъде напрежението за отбора на Орлин Горанов, който ще се качи последен на сцената. Дали двете дами - Сабина Донева, която повдигна доста женски теми с "I’m Outta Love" и Тюркян Исмаил, която завладя сцената с песента на Лили Иванова от филма "Осъдени души", или господата Дани Чуков и Станислав Георгиев – Сисо, чиито изпълнения бяха дълго коментирани, ще имат повече късмет, зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 21:30 часа.