Иван Лечев пръв попълва местата в отбора си, Графа кани своя на концерта си в Арена Армеец днес

Последните 6 места в отборите на Графа, Поли, Камелия и Иван ще бъдат запълнени на 8 април от 20.00 часа по bTV. Финалният епизод от кастингите на тъмно ще се превърне в арена и на последна битка между треньорите. Пръв своя отбор ще успее да сформира ветеранът сред менторите – Иван Лечев, успявайки да отмъкне от Камелия един от най-очарователните участници в епизода. Младежът, който разтапя женски сърца, става 12-ият член в отбора на Иван Лечев, чийто червен бутон ще бъде веднага деактивиран, а за участници остава да се борят Камелия, Поли и Графа. До края на епизода всички 4-ма ментори успяват да сформират своите отбори с общо 48 участници, които продължават към вокалните двубои. Заедно с Камелия към втори кръг от шоуто продължава дует, чието начало е поставено по време на кастингите на последния сезон на „България търси талант“.

В отбора на Графа от следващата седмица ще се състезава една от беквокалистките на Рут Колева, която за втори път изпробва самостоятелно музикалния си талант в „Гласът на България“. Тази година тя е подготвена и силно мотивирана и обещава да даде всичко от себе си, за да не разочарова Графа и публиката. Една от първите изненади, които Графа е подготвил за своя отбор ще се случи още днес, когато 12-те участници ще бъдат специални гости на големия му концерт в зала Арена Армеец. На сцената с него ще излезе колежката му Поли Генова, докато талантите наблюдават шоуто от бекстейджа.

Участието в „Гласът на България“ обещава да бъде незабравимо преживяване за всички таланти, които се пребориха да продължат във втори кръг. Още в края на този месец всеки отбор ще има уникалния шанс да се срещне с една световноизвестна звезда, която гостува у нас. По време на срещите младите певци ще могат да обменят опит и да разберат важни подробности за музикалния бизнес от някои от най-големите изпълнители в света.

Седмицата на големите срещи със звездите от световната сцена ще започне на 24 април, а бъдещите музикални звезди на България ще се срещнат последователно с Alex Clare, Gianna Nannini (26.04), Омара Портуондо (Buena Vista Social Club, 28.04), CC CATCH, SANDRA & SAMANTHA FOX (29.04) и Natalie Imbrulia (30.04).