Графа, Камелия, Михаела и Иван Лечев сядат отново на горещия треньорски стол в 7 сезон на „Гласът на България“

Най-успешното музикално шоу у нас - „Гласът на България“, се завръща тази пролет с нови изненади на всички платформи на bTV Media Group. Освен още по-вълнуващи музикални моменти и истории, новият сезон ще предложи на зрителите и възможност за по-активно участие в развитието на състезанието.

Забавни, емоционални и подкрепящи, треньорите в 7 сезон на музикалното шоу са готови отново да се впуснат в търсене на най-добрия глас на България. Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев за поредна година ще се борят за короната в шоуто, доказвайки своите професионални умения и нюх за откриване и налагане на музикални изпълнители. Тази пролет Камелия и Михаела влизат още по-целеустремени в надпреварата. Те са твърдо решени да обърнат играта в седмия сезон и най-после победителят в шоуто да е глас от отбора на някоя от двете дами. Най-драматична и оспорвана се очаква да бъде надпреварата между Графа и Камелия. Двамата са подготвили арсенал от тактики, с които да постигнат своите цели – той, за да защити титлата си, а тя – за да грабне короната, която миналия сезон й се изплъзна.

По време на първия етап от шоуто - кастингите на тъмно, отново важна роля ще имат и допълнителните блок бутони. Всеки от треньорите ще има право само веднъж да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си. Напрежението за менторите ще бъде още по-голямо, тъй като само един от тях ще има възможност да блокира колегите си по време на изпълнение.

На новата сцена на „Гласът на България“ ще излязат и любимите водещи на шоуто – Pavell & Venci Venc’. Зрителите ще могат да ги видят и в обновения бекстейдж, където участниците и техните близки ще споделят своите емоции и където ще се разкриват още любопитни моменти от формата, представени от новия V Reporter на шоуто.