Гласът на България с удължен епизод - тази вечер от 20:30ч.

Заради удължената емисия на bTV Новините - тази вечер от 19ч. до 20:30ч., днешният епизод на "Гласът на България" започва в 20:30 ч. и ще е с по-голяма продължителност заради вчерашното извънредно прекъсване.

Оачкват ви невероятни изпълнения - участниците пеят така, че ако можеха да ги видят великите ни предци, дали живота си за свободата на България, биха се гордели с тях. След изпълнението на един от кандидатите и четиримата треньори не скриват възхищението си - Данчо Караджов губи ума и дума, а Миро споделя, че се е почувствал по-близо до Бога.

Един от кандидатите се явява на кастингите „на тъмно” с песента, с която Миро е спечелил първия си конкурс. Дали обаче това ще бъде достатъчно, за да го накара да се обърне с лице към изпълнителя или ще го провокира отново да стане на 17 и да се яви на кастингите „на тъмно” в „Гласът на България”? Ще се реши ли Преслава най-накрая да присъедини поп-фолк изпълнител към тима си и за кой кандидат Вики предвижда да стане брит-поп икона? Всичко това зрителите ще видят тази вечер от 20:30 часа по bTV.

Епизодите от шоуто до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на Facebook страницата на формата.

Eпизодите на музикалното шоу се излъчват на voyo.bg паралелно с телевизионния ефир и са достъпни по всяко време след излъчването им.