.
Вход / Регистрация

Михаела Филева

Михаела Филева

Михаела Филева е сред най-популярните и награждавани млади изпълнители на българската музикална сцена. Тя е на 27 г. от гр. Велико Търново, където на 6 години прави и първите си музикални стъпки. През 2012 г. издава дебютния си сингъл "Когато ти трябвам”, като част от лейбъла „Монте Мюзик“.  Следват серия от сингли с видеоклипове, оглавяващи родните чартове, сред които „Опасно близки”, „Приливи и отливи”, „И аз съм тук”, „Инкогнито”.  Последват и редица престижни награди, сред които „Най-добра жена изпълнител“  за 2013, 2014, 2015 и 2016 г., „Дебют", „Най-добър текст", „Жена на годината“, „Най-добър БГ албум" и други.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които в кариерата си са записали колаборации с популярни музиканти от различни жанрове, както и участия в различни класически концерти.  За 7 години в музикалния бизнес Михаела Филева има два самостоятелни албума - „Инкогнито”, отличен с наградата „БГ албум на годината” и „Нова страница”, който освен 18-те песни съдържа и специална акустична част.

Михаела Филева е и сред най-обичаните и популярни артисти в социалните мрежи, като видеоклиповете  ѝ събират милиони гледания в YouTube. Активно участва в благотворителни кампании, най-често насочени към деца и образование, вълнува се от математически науки и танци, има сключени рекламни договори с големи световни марки.

Коментари (2)
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре