.
Вход / Регистрация

Графа открадна от Камелия изключителен талант след драматичен двубой в „Гласът на България“

2111617033.jpg

Трети епизод от вокалните двубои в най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“ предложи на зрителите на bTV титаничен сблъсък на таланти и приключи със запомняща се бикта между най-добрата приятелка на Симона Загорова – Никол Тодорова, и Ягода Тренева, която на „Кастингите на тъмно“ трогна зрителите с историята за загубата на своите родители. Двете певици показаха талант и сила за победа с уникалното си изпълнение на баладата на Beyonce „Runnin'“. На пръв поглед равностойната битка помежду им завърши с победа за Никол, която според треньорите през цялото време имаше лек превес над конкурентката си.

2111617040.jpg

Решението на техния треньор  Камелия за малко да остави вън от шоуто бившата хористка на БНР Ягода, тъй като първоначално нито Поли, нито Графа пожелаха да натиснат бутона за кражба, въпреки положителните си коментари за представянето й. Обратът настъпи в момента, в който разплаканата Ягода вече напускаше сцената. Тогава почти едновременно и двамата треньори натиснаха бутона „искам те“, което върна 26-годишната певица обратно на сцената и водещите Pavell & Venci Venc’. Ягода избра да продължи към супер битките в отбора на Влади Ампов, за когото това бе последната възможност за кражба на участник от друг треньор.

2111617034.jpg

В неделя вечер мястото си в тима на Графа успя да запази и дуетът Яна и Габи, след като бяха предпочетени от своя треньор пред 15-годишната Симона Захариева, която от своя страна получи шанс да продължи състезанието в отбора на Иван Лечев. Ветеранът в журито реши да се възползва от втората си кражба в лицето на гласовитата Симона и така приключи с възможността за други трансфери.

2111617035.jpg

Поли Генова все още има възможност за една последна кражба, след като реши да даде втори шанс на Александър Савов, а другият й избранник бе актьорът Момчил Степанов, който успя да се възползва възможно най-пълноценно от съветите на Мария Илиева, която се появи по време на репетиците като помощник-треньор на Поли Генова и даде професионалните си съвети на дуета Момчил Степанов и рокаджийката Мария Костадинова. Двамата кандидати за музикална слава представиха две песни в едно - първата, която е колаборация между Мария и Графа, и втората - отново парче на Илиева, но този път писано от Влади Ампов. Още на репетициите Мария Илиева остана доволна от интерпретацията им и беше убедена, че участниците ще се справят с емоционалния заряд на песните.

2111617036.jpg

В отбора на Камелия две дами успяха да извоюват местата си за следващия етап. Това са опитната Милена Коста и двойничката на Адел - Никол Тодорова. Фолкзвездата също не се е възползвала още от втората си кражба.

Ягода Тренева от "Гласът на България": Винаги, когато изляза на сцена, нещо в мен трепериЗащо изпълнителката с ангелски глас избра да продължи в отбора на Графа и какво е музиката за нея?

Следващата неделя предстои и финалната фаза на вокалните двубои в „Гласът на България“, след което участниците и техните треньори продължават борбата за място на финалите в още по-напрегнатия етап от състезанието – „Супер битки“.

2111617039.jpg