.
Вход / Регистрация
 

Борче: изкуството тече по вените му

Борче

Денят е неделя, 18 февруари, часът: точно 20:00. Петият сезон на музикалното шоу „Гласът на България“, което кара по вените ти да потече музика, започва! А една от движещите сили всичко това да се случва, е Борислав Бояджиев - Борче. Кое това момче?

Запознай се с Борислав Бояджиев, Музикален директор на „Гласът на България“ . За семейството, музиката, мечтите и всичко важно в живота Борче разказа пред Cosmopolitan

Обграден си отвсякъде с музика – майка ти и баща ти (легендарният, но все така земен основател на ФСБ) са музиканти, брат ти Румен е барабанист и композитор, приятелката ти е музикален педагог, автор си на аранжименти и песни за Графа, Орлин Павлов, Любо Киров, Рафи... Ръководиш бенда на „Гласът на България“? Любопитно ми какъв е животът ти извън музиката?
Животът ми извън музиката е моята половинка Теа и прекрасната ни дъщеря Белослава. Обичам също така кулинарията и гледам във всеки един момент да и се наслаждавам във всяка форма :)

Цялата статия може да видите тук: http://www.cosmopolitan.bg/zvezden-bulevard/borche-izkustvoto-teche-po-venite-mu.html

В личен план какво ти се случва?
Най-значимото! Преди две години станах баща на едно невероятно създание – Белослава. Благодаря на Бог, че избра нас.

Къде и как се виждаш след десетина години?
Виждам се като упорит човек, който ще продължава да обича музиката и да се занимава с нея. Надявам се, като едно творческо ядро, което обединява и спомага за създаване на красиви неща.

Опиши се с песен, музика, картина, книга...
Някъде между Blackbird на Beatles, Talk на Yes, I Hate U на Prince с щипка Poundcake на Van Halen! Т.е. невъзможно е или ще отнеме много време.

Обяснявал ли си се в любов с музика? С кое парче?
По душа бих правил серенади, но с барабани е малко странно. Пея на дъщеря ми. Дано не и повлияе лошо.

На какви места обичаш да си почиваш и как, все пак около теб е доста шумно – и в семейството и на работа?
Обичам да си почивам близо до морето, тогава, когато там няма друг освен семейството ми. Въпреки това си нося гумено барабанче и палки.

Какво е да си син на Румен Бояджиев? Това със сигурност носи своите позитиви, но и не малко спънки...
Нося една допълнителна отговорност за нещата, които правя, защото виждам как хората очакват да прецакам нещо и щастливо да размахат пръст казвайки „ето, видяхте ли“. Въпреки това позитивите са повече от негативите. Макар и навсякъде да ме гони „титлата“ синчето, това което продължавам да мога да обменям с баща ми в професионален и личен план, не го заменям за нищо! Ако ставаш или не ставаш рано или късно ти проличава пък и аз не си спомням той да е излизал на сцената вместо мен. Ха-ха-ха.

С какво са свързани мечтите ти, плановете, желанията?
Мечтите и желанията ми са свързани с това България и българите да се отърсят от целия потрес в който израснах, и да хванем една посока, в която приживе да оставя щастливо децата си там, където им е мястото! Пътувал съм много и съм видял, че навсякъде другаде си на гости!

Ако можеше да се пренесеш (с вълшебство :)))) на друго място, по друго време – кое и къде щеше да е това?
По царско време в България или по време на Motown в Америка.

Ако дойдем неканени у вас, как ще те заварим: какво правиш вечер?
Всички са добре дошли вкъщи! Както брат ми твърди, че сме били царете на приемите, вкъщи е като в хан. Все ще се намери какво да си сипем и какво да хапнем. Вечерите са доста интензивни и изискват сериозно родителско внимание, защото преобладава тичане и скачане по диваните, както и „злоупотреба“ с налични множество музикални инструменти от страна на Белослава. Между 21:30-22:15 има уморителна гонитба и борба за обличане на пижама, която обикновено водим мокри отгоре до долу след баня. За баланс има постоянно хъркащ английски булдог на име Бъгси. Телевизорът гърми с бебешки програми, а ние припяваме и „принудително“ танцуваме, хванати за ръка :)

Пожелай си нещо. А на участниците в новия сезон на Гласът?
Пожелавам на близките си хора да са здрави и щастливи. Само тогава и аз съм!

На участниците в новия сезон на „Гласът на България“ пожелавам да са смели, креативни и работливи. Ние сме там, за да им помогнем и да им дадем най-доброто, на което сме способни. И ще го направим! Успех!

♦♦♦

Лесно ли се печелят 50 000 лева?

За участие в шоуто се явиха над 3 000 кандидати от над 10 държави по света

Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ тръгва в ефира на bTV от 18 февруари и ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

Петият сезон на музикално риалити се очаква да бъде още по-успешен от миналия и да покаже оспорвана битка за победа не само между певците, но и между треньорите. За втора година в култовите червени столове ще седнат любимците ти Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, които ще влязат в оспорвана битка да намерят новия „глас на България“. След успеха, който пожъна четвъртият сезон, като продуцент bTV заложи на още една успешна формула и покани хип-хоп дуото Павел и Венци Венц за водещи, които да ръководят талантите по пътя към успеха и наградата от 50 000 лв. След успеха на четвърти сезон на „Гласът на България” на предварителните кастинги за сезон 5 се явиха 3 000 кандидати от над 10 държави по света. Най-добрите от тях вече са избрани, така че да отговорят на още по-високите очаквания към предаването. Новият сезон на „Гласът на България“ ще разбие представите на зрителите за музикално шоу – с таланти, качествена музика, хумор и много забавления.

 

Коментари (0)
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре