.
Вход / Регистрация

Поли Генова

поли генова
  • Последни
  • Най-четени

Поли Генова е универсален артист - рядък случай на талант, който се представя еднакво добре на музикалната, телевизионната и театрална сцена. Кариерата й стартира, когато тя е едва 4-годишна. Поли е сред първите членове на обичаната детска формация Бон-Бон. И до момента тя е артист на Bon-Bon Music. Средното си образование завършва в Музикалната академия, а след това следва режисура в НАТФИЗ.

Телевизионните й изяви включват редица формати като „Великолепната шесторка“ , "На инат", "БГ ТОП 40" и др. На театрална сцена Поли проявява актьорската си дарба в успешни проекти като "Аладин", "Грозното пате" и "Някои могат, други - не".

През 2011 г. и 2016г. Поли представя България на конкурса Евровизия. През 2015 г. е водеща на финала на конкурса за детска песен на Евровизия, чийто домакин е България. За представянето си е отличена с наградата ЕuroStar Award 2015.

Поли Генова печели сърцата не само с таланта и чара си, тя отделя време и енергия за много благотворителни каузи и кампании. Заедно с Бон-Бон участва в Българската Коледа, кампании на UNICEF, SOS детски селища, Информираност за аутизма, подкрепя кампаниите на "Заедно в час".

Коментари (4)
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре